67 Yıllık Köprü Belediyemiz Tarafından Onarıldı67 Yıllık Köprü Belediyemiz Tarafından Onarıldı67 Yıllık Köprü Belediyemiz Tarafından Onarıldı67 Yıllık Köprü Belediyemiz Tarafından Onarıldı
  • 67 Yıllık Köprü Belediyemiz Tarafından Onarıldı

01 Oca 2020

Kasabamızda 67 yıl önce yapılan köprünün bakım ve onarımı tamamlanarak hizmete girdi. Kasabamız karaçalı mevkiinde bulunan ve 1952 yılında Meryem Taşkın (Mehmet Ali eşi) tarafından yaptırılan ancak zamanla hasar gören yerleşim yeri ve arazi köprüsü 67 yıl sonra Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı tarafından bakım onarımı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu. Bakım ve onarımı tamamlanan köprüde incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Feridun Bağcı yaptığı açıklamasında; “Köprümüz, kasabamızı tarım arazilerine bağlıyor olması ve depoların kullanıyor olması hasebiyle büyük önem arzediyordu. Kullanılmaz haldeki köprümüzün bakım onarımını yaparak halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Kavak kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Not: Bu köprü ilk kez 1952 yılında Meryem Taşkın (Mehmet Ali eşi) tarafından yaptırılmış olup, köprü yaptırması sebebiyle de 1998 yılında meclis kararıyla kasabanın bir sokağına “Meryem hanım caddesi” ismi verilmiş. İşte 1952 yılında yapılan ve Kavak Belediyesi tarafından onarılan köprüden görüntüler….