• BELEDİYEMİZ ESNAFLARA EL DEZENFEKTANI DAĞITTI

11 Haz 2020

Koronavirüsle mücadele çalışmaları yurt genelinde olduğu gibi kasabamızda da tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı, koronavirüs tedbirleri kapsamında kasabamızda bulunan tüm işyerlerini tek tek ziyaret edip el dezenfektanı dağıtarak bilgilendirmede bulunuyor. Halkımızdan kişisel hijyene önem vermelerini ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmelerini isteyen Belediye Başkanımız Feridun Bağcı," Belediye olarak kasaba genelindeki dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da vatandaşlarımıza ücretsiz el dezenfektanı dağıtımı yapıyoruz. Halkımızdan yetkililerin yaptığı ikaz ve uyarılara uymalarını rica ediyorum. Amacımız halkımızın bu salgını en hafif şekilde atlatmasını sağlamak" diye konuştu. Belediye ekiplerimiz, kasabada faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek koronavirüsüne karşı tedbir amaçlı olarak dezenfektan jelleri dağıttı. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı son genelge ile ilgili esnaflara bilgilendirmede de bulunan Belediye ekiplerimiz, özellikle sosyal mesafe kuralına uyulmasının büyük önem arz ettiğini ifade etti. Alınan tüm tedbirlerin vatandaşların sağlığı ve huzuru için olduğunu belirten ekipler kasaba genelinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini belirttiler.