• BELEDİYEMİZDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA LİMONLU VİTAMİN DESTEĞİ

20 Nis 2020

Belediyemiz, koronavirüs ile mücadeleye destek olmaya devam ediyor. Bir taraftan kasabamız genelinde ilaçlama çalışmaları sürerken, Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı, korona virüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına C vitamini desteği için hastanelere limon gönderdi. Doğal soğuk hava depolarının yoğun olarak bulunduğu kasabamızda Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına destek olmak için Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı tesislerine dağıtılmak üzere 5'er kilogramlık 900 çuval limon dağıtıldı. Bizzat Belediye Başkanımız Feridun Bağcı tarafından kamyonetle getirilen limon fileleri, Nevşehir Devlet Hastanesi ve diğer sağlık kuruluşlarındaki sağlık çalışanlarına ulaştırıldı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı, "Sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz" Limon aracına eşlik ederek teslimatı sağlayan Belediye Başkanımız , gece gündüz fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza C vitamini desteği için 900 çuval limon getirdiklerini belirterek, "Bütün sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız" diye konuştu. Başkanımız ayrıca; "Bu limonların temini konusunda, Doğal Soğuk hava depolarıyla ünlü Kavak kasabamız esnaflarına ve Mersinli esnaflarımıza ve depocularımıza teşekkür ediyoruz." dedi.