• BELEDİYEMİZE 7500 TONLUK DEV DEPO KAZIMINA BAŞLANDI

11 Mar 2020

Kasabamıza Belediyemiz tarafından 7 bin 500 tonluk depo kazımı çalışmalarına başlandı. Belediyemiz tarafından depoculuk adına önemli bir adım daha atıldı. Önce yeni depolama alanları için Karşıbağ mevkii'ne bağlantı yolu açıldı. Beldemizde hayalleri süsleyen bağlantı yolunun açılması ile birlikte, kasabada Karşıbağ mevkii depolama sahası olarak hizmete girmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı, kasabada vatandaşların taleplerini bir bir yerine getirirken seçimden önce verdiği vaatleri de ihmal etmiyor. Şimdi gözler, yeni depoculuk sahaları konusunda Başkan Bağcı'nın yürüttüğü yeni çalışmalara çevrildi. Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı, kasabada depoculuk sektörünün önünü açmak ve yeni depo sahalarının oluşturulması adına ilk önce Karşıbağ mevkii'ne bağlantı yolu açtı. Soğuk hava depoculuk sektörünün hızla geliştiği kasabamızda, yeni depolama sahaları arayışında olan kasaba halkı yeni yolun açılmasıyla birlikte büyük bir mutluluk duyduklarını aktardılar ve Başkanımız Feridun Bağcı'ya teşekkür ettiler. Başkan Bağcı: "Ne söz verdiysek yerine getireceğiz" yeni depomuzla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı; "Seçim vaatlerim arasında yer alan bu proje kasabamızda depo sektörünün geleceği için çok önemliydi. Kasabamızda açılan yolumuz ile birlikte belediyemize ait 7.500 tonluk yeni depomuzu halkımızın hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. Kavak kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.