KASABAMIZA ÇOK AMAÇLI SOSYAL HİZMET ÇADIRI ALINDIKASABAMIZA ÇOK AMAÇLI SOSYAL HİZMET ÇADIRI ALINDIKASABAMIZA ÇOK AMAÇLI SOSYAL HİZMET ÇADIRI ALINDI
  • KASABAMIZA ÇOK AMAÇLI SOSYAL HİZMET ÇADIRI ALINDI

24 Şub 2020

Belediyemiz tarafından taziye, cenaze, düğün, nişan ve genel hizmetlerinde kullanılmak üzere almış olduğu çadır hizmete girdi. Kasabamıza Belediyeniz tarafından kazandırılan "Sosyal hizmet çadırı" hizmete başladı . Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı; "Kasabamızda ilk defa belediyemizde bu çadırlar kullanılacak. Özellikle, ölüm ve düğün gibi durumlarda kullanılmak üzere ihtiyacımız olan hizmet çadırını kasabamıza kazandırdık. Kavaklı hemşehrilerimizin gerek en mutlu günlerinde gerekse en hüzünlü günlerinde gelen misafirlerini ağırlayabilecekleri su geçirmeyen 50 metrekare olan Sosyal hizmet çadırımızı kasaba halkımızın hizmetine sunduk. Taziye ve genel maksatlı kullanılacak olan çadırımız ile halkımıza hizmet vermeye çalışacağız. Halkımıza söz vermiş olduğumu bir hizmeti daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Kavak kasabamıza ve halkımıza hayırlı olsun" dedi.