• Mhp Heyeti Kasabamızı Ziyaret Etti

01 Oca 2020

Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı’yı makamında ziyaret eden MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP MYK Üyesi ve 25. Dönem Milletvekili Mehmet Varol, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Bağcı’dan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldılar. Öte yandan Kahvehane ziyaretlerinde bulunan heyet daha sonra beldedeki patates depolarında da incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’dan yöredeki depoculukla ilgili bilgiler de aldılar.