TEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİBTEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİB
  • TEŞEKKÜRLER KAVAK... İDİLİB'E ÜÇ TIR DOLUSU YARDIM YOLA ÇIKTI

03 Şub 2020

TEŞEKKÜRLER KAVAK… İDLİB’E 3 TIR DOLUSU YARDIM YOLA ÇIKTI Kasabamızdan İdlib'e 3 tır yardım malzemesi gönderildi. Nevşehir İl Müftülüğü öncülüğünde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen "Yolunuz İyilik Olsun Projesi" kapsamında Kasabamızdan toplanan 2 tır patates,1 tır un toplam 3 Tır insani yardım malzemesi, İdlib'deki savaş mağdurlarına gönderilmek üzere yola çıktı. Yardım Tırlarının Uğurlama Törenine Belediye Başkanımız Feridun BAĞCI, Nevşehir il müftüsü Yakup ÖZTÜRK, Kavak Taşıyıcılar Kooparatifi Başkanları Doğan ALGÜL ve Şahin AKSU ile Kavaklı vatandaşlarımızı katılımı ile gerçekleştirildi. TEŞEKÜRLER KAVAK ... Bu gün kasabamızdan mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için 3 tır dolusu gıda ve ihtiyaç malzemesi teslim edilmek üzere yola çıktı. Bu hayıra emeği geçen başta Belediye Başkanımız Feridun BAĞCI'ya, tüm camii imamlarına ve en önemlisi de maddi manevi desteği sağlayan güzel yürekli tüm Kavak halkına, Nakliye için Kavak Taşıyıcılar Kooparatifi'ne ayrı ayrı teşekkür ederiz. Rabbim hayrınızı kabul eylesin.